Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторТашковски, Васко
Наслов Дрво [Сликовна граѓа] / Васко Ташковски
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
Импресум[Скопје] : В. Ташковски, [198?]
Физички опис1 графика : линорез Е.А., црно бело ; 20x32 см., димензии на хартија 34x50 см.
ЗабелешкиДоле лево: А.Е. линорез, доле во средина: "Дрво", доле десно: В.Ташковски.
Предметни определнициГрафика - Надреализам - Македонија
УДК76.037.5(497.7)Ташковски, В.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/118
COBISS.MK-ID10114314

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје