Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис траен линк

АвторHadži BOŠKOV, Petar
Наслов [Без наслов - графика III] [Сликовна граѓа] / Petar Hadži Boškov
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
Импресум[Скопје] : П. Хаџи Бошков, 1956
Физички опис1 графика : [дрворез] 2/6, црно бело ; 13x7 см., димензии на хартија 57x42 см.
ЗабелешкиДоле лево: Exp 2/6, 1950, доле десно: HBoškovPetar1956.
Предметни определнициГрафика - Реализам - Македонија
УДК76.036.1(497.7)Хаџи Бошков, П.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/104
COBISS.MK-ID10298890

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје