Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторХаџи БОШКОВ, Петар
Наслов Графика I [Сликовна граѓа] / Петар Хаџи Бошков
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
Импресум[Скопје] : П. Хаџи Бошков, 1971
Физички опис1 графика : [ситопечат] Е.А. 1/7, во боја ; 56x44 см., димензии на хартија 66x47 см.
ЗабелешкиДоле лево: ае. VII/X 1971, доле десно: ХБошковПетар.
Од библиофилското издание на мапата "Реч љубовна", 1971.
Предметни определнициГрафика - Знак симбол - Македонија
УДК76.036.45(497.7)Хаџи Бошков, П.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/107
COBISS.MK-ID10344458

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје