Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторČemerski, Gligor
Наслов Antika i drugi nešta [Сликовна граѓа] / Gligor Čemerski
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
Импресум[Скопје] : Г. Чемерски, 1972
Физички опис1 графика : ситопечат 3/7, во боја ; 51x67 см., димензии на хартија 71x101 см.
ЗабелешкиДоле во отисокот вметнат и отпечатен потпис на авторот: Čemerski. Доле лево: 3/7 sito, доле во средина: "Antika i drugi nešta", доле десно: Čemerski 1972.
Предметни определнициГрафика - Фигуративен експресионизам - Македонија
УДК76.036.7(497.7)Чемерски, Г.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/94
COBISS.MK-ID10800906

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје