Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис траен линк

АвторЧемерски, Глигор
Наслов Сатир II [Сликовна граѓа] / Глигор Чемерски
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
Импресум[Скопје] : Г. Чемерски, 1979
Физички опис1 графика : [ситопечат] Е.А., во боја ; 50x38 см., димензии на хартија 70x50 см.
ЗабелешкиДоле лево: Е/А, доле во средина: Сатир II, доле десно: Čemerski 79.
Предметни определнициГрафика - Фигуративен експресионизам - Македонија
УДК76.036.7(497.7)Чемерски, Г.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/100
COBISS.MK-ID10814218

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје