Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторAđigogovski, Rade
Наслов Jackson Pollock II [Сликовна граѓа] / Rade Ađigogovski
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
ИмпресумSkopje : R. Ađigogovski, 1986
Физички опис1 графика : акватинта 1/5 црно бела ; 29х24 см, димензии на хартија 59х41 см.
ЗабелешкиДоле во средина: 1/5, Aquatinta, 1986, Jackson Pollock II, Adjigogovski.
Предметни определнициГрафика - Апстрактен експресионизам - Македонија
УДК76.038.2(497.7)Аџигоговски, Р.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/69
COBISS.MK-ID21198602

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје