Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторСветиева, Анета
Наслов Мртва природа [Сликовна граѓа] / Анета Светиева
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
Импресум[Скопје] : А. Светиева, 1968
Физички опис1 графика : литографија 3/6, црно бело ; 30x42 см., димензии на хартија 42x60 см.
ЗабелешкиДоле лево: 3/6 литографија, 1968, доле во средина: "Мртва природа", доле десно: Светиева Анета.
Предметни определнициГрафика - Фигуративен експресионизам - Македонија
УДК76.036.7(497.7)Светиева, А.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/230
COBISS.MK-ID21337354

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје