Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.674)

Избраниот запис траен линк

Наслов Смена : гласник југословенских студената / главни уредник Јован Хаџи Станковић
Вид/содржинатыпе оф материал списание
Јазиксрпски
НумерирањеГод.1, бр.1 ( 1930) - год.2, бр.7/8 (1931)
ИмпресумБеоград ; Загреб ; Љубљана ; Скопље ; Суботица : Власник Ј.Х.Станковић, 1930 - 1931
Физички опис24 см
ФреквенцијаМесечно
ЗабелешкиТекст наизменично: ќирил.и латин.
Год.1930 има и фотокопија.
ISSN0000-0000
УДК378.18
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/366
COBISS.MK-ID23568396
ПрилозиНасловна страница (56.46kb)

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Година Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 1930-1931 001 аваилабилиты uslovno zajmuvanje - nadvor od biblioteka: 2 god. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје