Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис траен линк

АвторАтанасовски, Тане - Гарски
Наслов Сеќавање на минатото / Тане Атанасовски - Гарски
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1979
ИмпресумСкопје : Тане Атанасовски - Гарски, 1979
Физички опис[1] лист ; 59 x 49 см.
ЗабелешкиЦртеж, гваж, во повеќе бои, бристолска хартија 250 гр., доле десно: Тане Гарски 79 (кир.), дар
Drawing, in color, paper 250 gr., Bottom right: Tane Garski 79 (cyr.), gift
УДК74.038(497.17)Атанасовски, Т.
COBISS.MK-ID25250570

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје