Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторВеличковски, Владо
Наслов Цртеж VII / Владимир Величковски - Кумански
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1976
ИмпресумКуманово : Владимир Величковски - Кумански, 1976
Физички опис[1] лист ; 60 х 100 см.
ЗабелешкиЦртеж, комбинирана техника, во повеќе бои, бристолска хартија 300 гр., доле десно: Владо/76 (лат.), дар
Drawing, mixed media, in color, paper 300 gr., Left bottom: Vlado/76 (lat.), gift
УДК74.036(497.17)Величковски, В.
COBISS.MK-ID25419018

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје