Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис траен линк

АвторВасилев, Васил
Наслов Асоцијативна фигура III / Васил Василев
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1967
ИмпресумСкопје : Васил Василев, 1967
Физички опис[1] лист : Цртежот е поставен на бело паспарту ; 60 х 41 см.
ЗабелешкиЦртеж, гваж, во три бои, хартија 120 гр. на паспарту од бела бристолска хартија 250 гр., доле десно, како дел од цртежот: Василев/67 (кир.), купена
Drawing, guashe, in three colours, paper 120 gr. on white paper 250 gr., Right bottom, as a part of the drawing: Vasilev/67 (lat.), bought
УДК74.038(497.17)Василев, В.
COBISS.MK-ID25428490

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје