Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.672)

Избраниот запис траен линк

АвторПопоски, Драган Дада
Наслов Цртеж II / Драган Попоски Дада
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1975
ИмпресумСкопје : Драган Попоски Дада, 1975
Физички опис[1] лист ; 57 х 44 см.
ЗабелешкиЦртеж, комбинирана техника, црно-бела техника, хартија 150 гр., доле десно: Попоски, 75 (кир.), купен
Drawing, mixed media, black and white, paper 150 gr., Bottom right: Poposki, 75 (cyr.), bought
УДК74.036(497.17) Попоски, Д.
COBISS.MK-ID25731850

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје