Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторСветиева, Анета
Наслов Портрет / Анета Светиева
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1973
ИмпресумСкопје : Анета Светиева, 1973
Физички опис[1] лист ; 70 х 50 см.
ЗабелешкиЦртеж, графит, црно-бела техника, хартија 150 гр., доле лево: Анета Светиева 1973 (кир.), купен
Drawing, black and white, paper 150 gr., Bottom left: Aneta Svetieva 1973 (cyr.), bought
УДК74.037(497.17) Светиева, А.
COBISS.MK-ID25791754

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје