Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис траен линк

АвторТемкова, Ана
Наслов Екстериер / Ана Темкова
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1992
ИмпресумСкопје : Ана Темкова, 1996
Физички опис[1] лист ; 50 х 70 см.
ЗабелешкиЦртеж, комбинирана техника, во боја, бристолска хартија 250 гр., доле десно: Ана 1992 (лат.), дар
Drawing, mixed media, in colour, paper 250 gr., Bottom right: Ana 1992 (lat.), gift
УДК74.036(497.17) Темкова, А.
COBISS.MK-ID25838090

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје