Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторТемкова, Ана
Наслов Портрет / Ана Темкова
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1969
ИмпресумСкопје : Ана Темкова, 1969
Физички опис[1] лист ; 62 х 44 см.
ЗабелешкиЦртеж, туш, црно-бела техника, памучна хартија марка Фабрио 200 гр., доле десно: Ана Темкова 1969 (лат.), купен
Drawing, ink, black and white, cotton paper brand Fabrio 150 gr., Bottom right: Ana Temkova 1969 (lat.), bought
УДК74.036.1(497.17) Темкова, А.
COBISS.MK-ID25841162

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје