Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторТашковски, Васко
Наслов Месечев цвет / Васко Ташковски
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1968
ИмпресумСкопје : Васко Ташковски, 1968
Физички опис[1] лист ; 36 х 50 см.
ЗабелешкиЦртеж, комбинирана техника, црно-бела техника, бристолска хартија 250 гр., доле десно: В.Ташковски 68 (кир.), дар
Drawing, mixed media, black and white, paper 250 gr., Bottom right: V.Taškovski 68 (cyr.), gift
УДК74.037.5(497.17) Ташковски, В.
COBISS.MK-ID25850378

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје