Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис траен линк

АвторХаџи Бошков, Петар
Наслов Флора XVI / Петар Хаџи Бошков
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1981
ИмпресумСкопје : Петар Хаџи Бошков, 1981
Физички опис[1] лист ; 70 х 50 см.
ЗабелешкиЦртеж, комбинирана техника, во три бои, бристолска хартија 250 гр., доле во средината: ХБошкПетар1981 (кир.), дар
Drawing, mixed media, in three colours, paper 250 gr., Bottom middle: HBoškPetar1981 (cyr.), gift
УДК74.038.1(497.17) Хаџи Бошков, П.
COBISS.MK-ID25879818

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје