Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторЧемерски, Глигор
Наслов Академска студија / Глигор Чемерски
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1962
ИмпресумСкопје : Глигор Чемерски, 1962
Физички опис[1] лист ; 60 х 42 см.
ЗабелешкиЦртеж, туш, во боја, хартија 150 гр., доле десно: Чемерски 62 (лат.), купен
Drawing, ink, in colour, paper 150 gr., Bottom right: Čemerski 62 (lat.), gift
УДК74.037(497.17) Чемерски, Г.
COBISS.MK-ID25885450

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје