Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторЧемерски, Глигор
Наслов Инсектите доаѓаат / Глигор Чемерски
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1965
ИмпресумПарис : Глигор Чемерски, 1965
Физички опис[1] лист ; 40 х 52 см.
ЗабелешкиЦртеж, гваш, во боја, бристолска хартија 280 гр., доле во средината: Тцхемерски Парис 65 (лат.), купен
Drawing, guashe, in colour, paper 280 gr., Bottom middle: Tchemerski Paris 65 (lat.), bought
УДК74.038(497.17) Чемерски, Г.
COBISS.MK-ID25885962

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје