Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.672)

Избраниот запис траен линк

АвторШемов, Симон
Наслов Скокање во облаци / Симон Шемов
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1975
ИмпресумСкопје : Симон Шемов, 1975
Физички опис[1] лист ; 65 х 47 см. + сино-сиво паспарту
ЗабелешкиЦртеж, комбинирана техника, во три бои, хартија 150 гр., аплицирани бели сечени шари од хартија, без потпис, купен
Drawing, mixed media, in three colours, paper 150 gr., cut white paper applicated, no signature, bought
УДК74.038(497.17) Шемов, С.
COBISS.MK-ID25901578

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје