Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторШемов, Симон
Наслов Летни огнови I / Симон Шемов
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1969
ИмпресумСкопје : Симон Шемов, 1969
Физички опис[1] лист ; 50 х 35 см.
ЗабелешкиЦртеж, комбинирана техника, во боја, бристолска хартија 200 гр., доле десно: Семов.С, 29-III-1969 (λατ.), κψπεν
Drawing, mixed media, in colour, paper 200 gr., Bottom right: Semov.S., 29-III-1969 (lat.), bought
УДК74.038(497.17) Шемов, С.
COBISS.MK-ID25902346

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје