Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторШемов, Симон
Наслов Летни огнови II / Симон Шемов
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1969
ИмпресумСкопје : Симон Шемов, 1969
Физички опис[1] лист ; 50 х 35 см.
ЗабелешкиЦртеж, туш, црно-бела техника, бристолска хартија 180 гр., доле лево: Шемов, 1969, 29.III Σκοπjε (λατ.), βοψθχτ
Drawing, ink, black and white, paper 180 gr., Bottom left: Šemov, 1969, 29.III Skopje (lat.), bought
УДК74.038(497.17) Шемов, С.
COBISS.MK-ID25903626

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје