Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.674)

Избраниот запис траен линк

АвторВасилев, Васил
Наслов Асоцијативна фигура II / Васил Василев
Вид/содржинатыпе оф материал вештачка збирка
Јазикмакедонски
Година на издавање1967
ИмпресумСкопје : Васил Василев, 1967
Физички опис[1] лист ; 59 х 42 см. + Бело паспарту, урамен
ЗабелешкиЦртеж, гваш, кафено-црна техника, хартија 200 гр., доле десно: Василев (кир.), дар
Drawing, guashe, brown and black, paper 200 gr., Bottom right: Vasilev (cyr.), gift
УДК74.038(497.17) Василев, В.
COBISS.MK-ID26371850

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје