Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

Наслов Финансијски гласник : независан стручни лист за нашу финансијску службу / уређује редакциони одбор
Вид/содржинатыпе оф материал списание
Јазиксловенски (останати)
НумерирањеГод.1,бр.1 - 3 (1921)
ИмпресумСкопље : [П. М. Јовановић], 1921
Физички опис22 см
ФреквенцијаДвапати месечно
ЗабелешкиИма само три броја
ISSN0000-0000
УДК336
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/347
COBISS.MK-ID27583244
ПрилозиНасловна страница (112.31kb)

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Година Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 1921 001 аваилабилиты uslovno zajmuvanje - nadvor od biblioteka: 1 god. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје