Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

Наслов Минало : бЪлгаро-македонско научно списание / РедакторЪ Г.Д.БаласчевЪ
Вид/содржинатыпе оф материал списание
Јазикбугарски
НумерирањеГод.1,кн.1 (1909) - (1942)
ИмпресумСофия : [б.и.], 1909-1942
Физички опис21см
ФреквенцијаТримесечно
ЗабелешкиФотокопија
Текстови на грчки,француски,латински јаз.
ISSN0000-0000
УДК001
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/368
COBISS.MK-ID60495882
ПрилозиНасловна страница (77.02kb)

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Година Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 1909-1912, 1914-1918, 1942 001 аваилабилиты uslovno zajmuvanje - nadvor od biblioteka: 4 god. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје