Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

Наслов Лоза : месечно списание / ОтговоренЪ редакторЪ Ив.К.БожиновЪ
Вид/содржинатыпе оф материал списание
Јазикбугарски
НумерирањеГод.1, кн.1 (1892)- кн.6 (1894)
ИмпресумСофиа : Млада македонска книжовна дружина, 1892-1894
Физички опис21 см
ФреквенцијаМесечно
ЗабелешкиФотокопија
ISSN0000-0000
УДК82
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/350
COBISS.MK-ID60626442
ПрилозиНасловна страница (101.98kb)

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Година Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 1892, 1894 001 аваилабилиты uslovno zajmuvanje - nadvor od biblioteka: 1 god. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје