Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

Наслов Крушево [сликовна граѓа]
Вид/содржинатыпе оф материал разгледница
Јазиксрпски
ИмпресумКрушево : Књижара Д. Наумовић (Минза), [1929?]
Физички опис1 разгледница : црно-бела ; 9x14 см.
ЗабелешкиПанорама на Крушево фотографирано од североисточната страна
На разгледницата стои: Крушево III.
Предметни определнициКрушево - 1920-тите год. - Разгледници
УДК911.375.3(497.777)"192"(084.12)
COBISS.MK-ID68378634

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје