Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

Наслов Македонскій голосЪ = Македонски глас : органЪ сторонников" независимой Македоніи / [ отв.редакторЪ И.П.КулезневЪ ]
Напореден насловМакедонски глас
Вид/содржинатыпе оф материал списание
Јазикбугарски
НумерирањеГодЪ.1,но.1 (1913)- годЪ.2,no.11 (1914)
ИмпресумС.ПетербургЪ : Д.Д.Павле-Чуповскій, 1913-1914
Физички опис22 см
ФреквенцијаЕден до два пати месечно
ЗабелешкиВо Б-ка само 1913 и 1914 год.
Има издание и на микрофилм: МФН 1612 (1913) 1-11
ISSNC400-8049
УДК323.15(=163.3)
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/369
COBISS.MK-ID79899146
ПрилозиНасловна страница (144.04kb)

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Година Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 1913-1914 001 аваилабилиты uslovno zajmuvanje - nadvor od biblioteka: 1 god. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје