Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис траен линк

Наслов Домашно огнище : двуседмично домашно литературно, популярно,научно, педагогическо и обществено списание
Други насловиДомашно огниште
Вид/содржинатыпе оф материал списание
Јазиксловенски (останати)
НумерирањеГод.1,кн.3 (1909)
ИмпресумЦариградЪ : Родопски напредЪк, 1909
Физички опис20 см
ФреквенцијаДвапати месечно
ЗабелешкиЕдинствено годиште
ISSN0000-0000
УДК37
82
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/352
COBISS.MK-ID81044490

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Година Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 1909 001 аваилабилиты uslovno zajmuvanje - nadvor od biblioteka: 1 god. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје