Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторАнастасов, Родољуб
Наслов Осаменост [Сликовна граѓа] / Родољуб Анастасов
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
ИмпресумСкопје : Р. Анастасов, 1958
Физички опис1 графика : литографија б.о. црно бела ; 44х30 см, димензии на хартија 52x37 см.
ЗабелешкиДоле лево: литографија, доле во средина: "Осаменост", доле десно: Анастасов.1958.
Предметни определнициГрафика - Енформел - Македонија
УДК76.038.21(497.7)Анастасов, Р.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/78
COBISS.MK-ID8168714

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје