Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторАнастасов, Родољуб
Наслов Тишина [Сликовна граѓа] / Родољуб Анастасов
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
ИмпресумСкопје : Р. Анастасов, 1957
Физички опис1 графика : литографија [б.о.] црно бела ; 20х27 см, димензии на хартија 24x30 см.
ЗабелешкиДоле лево: литографија, доле во средина: - Тишина -, доле десно: Анастасов 1957 год.
Предметни определнициГрафика - Експресионизам - Македонија
УДК76.036.7(497.7)Анастасов, Р.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/79
COBISS.MK-ID8171530

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје