Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис траен линк

АвторАнастасов, Родољуб
Наслов Од циклусот "Човек и простор I" [Сликовна граѓа] / Родољуб Анастасов
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
ИмпресумСкопје : Р. Анастасов, 1986
Физички опис1 графика : сериграфија А.Е. во боја ; 57х42 см, димензии на хартија 70x50 см.
ЗабелешкиДоле лево: АЕ сериграфија, доле во средина: од циклусот "Човек и простор I", доле десно: Р.Анастасов.
Предметни определнициГрафика - Надреализам - Македонија
УДК76.037.5(497.7)Анастасов, Р.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/73
COBISS.MK-ID8207882

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје