Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

Наслов Буквар со читанка : за прво одделение / [букварот е изработен од комисијата при Министерство на народната просвета на Македонија во состав Димитар Поп Ефтимов ... [и др.] ; цртежи Цицо Поповиќ]
Вид/содржинатыпе оф материал учебник
Јазикмакедонски
Година на издавање1945
ИмпресумСкопје : Државно книгоизаделство на Македонија, 1945 (Скопје : "Гоце Делчев")
Останати авториПоп Ефтимов, Димитар
Чучук, Спасе
Јосифовски, Јонче
Куновски, Васил
Киранџијски, Јордан
Ристиќ, Ѓорѓе
Поповиќ, Цицо
Физички опис96 стр. : цртежи ; 23 см
УДК372.416.2=163.3
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/256
COBISS.MK-ID83480842

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
Локална библиотека 'Гоце Делчев', Велес Велес НБГДВЕ 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. Локална библиотека 'Гоце Делчев', Велес
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ 002аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 003 аваилабилиты uslovno zajmuvanje - nadvor od biblioteka: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје
Библиотека 'Григор Прличев', Охрид Охрид ГПОХ 004 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. Библиотека 'Григор Прличев', Охрид