Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис траен линк

АвторDrandar, A.G.
Наслов La Bulgarie sous le prince Ferdinand : 1887-1908 / A.G. Drandar
Вид/содржинатыпе оф материал стручна мон.
Јазикфранцуски
Година на издавање1909
ИмпресумBruxelles : [b. i.], 1909
Физички опис406 стр. : илустр. ; 22 см
Предметни определнициПринц Фердинанд, 1887-1908
Историја - Бугарија - 1887-1908
УДК93/94
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/37
COBISS.MK-ID84944650

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты uslovno zajmuvanje - nadvor od biblioteka: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје