Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.672)

Избраниот запис траен линк

Наслов Les Cruautes Bulgares en Macedoine Orientale et en Thrace : (1912-1913)
Вид/содржинатыпе оф материал стручна мон.
Јазикфранцуски
Година на издавање1914
ИмпресумAthenes : Imprimerie P. D. Sakellarios, 1914
Физички опис319 стр. : илустр. ; 25 см
Предметни определнициИсторија - Балкански војни - Македонија - 1912-1913
УДК93/94
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/38
COBISS.MK-ID84962570

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты uslovno zajmuvanje - nadvor od biblioteka: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје