Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторСтанојевић, Ст.
Наслов Историја Срба, Хрвата и Словенаца / Ст. Станојевић
Вид/содржинатыпе оф материал стручна мон.
Јазиксрпски
Година на издавање1920
Издание1. изд.
ИмпресумБеоград : Напредак, 1920
Физички опис127 стр. : илустр. ; 20 см
Предметни определнициИсторија - Србија - Хрватска - Словенија
УДК93/94
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/435
COBISS.MK-ID85132042

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. availability uslovno zajmuvanje - nadvor od biblioteka: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје