Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис траен линк

АвторСавчевЬ, Георги
Наслов ВЬ грЬцки пленЬ / Георги СавчевЬ
Вид/содржинатыпе оф материал преглед
Јазикбугарски
Година на издавање1931
ИмпресумСофия : МакедонскиятЬ наученЬ институтЬ, 1931
Физички опис111 стр. ; 15 см
СеријаМакедонска библиотека ; бр. 14
Предметни определнициЛитература
УДК82
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/260
COBISS.MK-ID86894090

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты uslovno zajmuvanje - nadvor od biblioteka: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје