Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.672)

Избраниот запис траен линк

АвторCantelli da Vignola, Giacomo
Наслов Il Regno della Servia detta alterimenti Rascia [Картографска граѓа] / descripto Giacomo Cantelli da Vignola
Вид/содржинатыпе оф материал картографска граѓа
Јазикиталијански
Размер1:925.000
ИмпресумRoma : [b. i.], 1689
Физички опис1 физичко-географска карта : во боја ; 55 x 40 см на лист 59 x 44 см
ЗабелешкиКартата е подарок од Централна техничка књижница в Љубљани по повод свечаното отварање на библиотеката 11.X.1972
Предметни определнициБалкански Полуостров (дел) - Географски карти
УДК912.43:551.4(497.11)
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/56
COBISS.MK-ID88546058
ПрилозиК КР 10 (218.41kb)

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје