Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

Наслов Die Landschaft Macedonien [Картографска граѓа] : Nro. 17. / [Herausgegeben von Franz Johann Joseph von Reilly]
Вид/содржинатыпе оф материал картографска граѓа
Јазикгермански
Размер1:148.000
Импресум[Виена] : [б. и.], [1791]
Останати авториReilly, Franz Johann Joseph von
Физички опис1 фижичко географска карта : во боја ; 21,5 x 29 см на лист 41,5 x 29 см
ЗабелешкиКартата е подготвена за атласот Shauplatz der funt theile der Welt
Предметни определнициМакедонија - Географски карти
УДК912.43: 551.4(497.7)
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/60
COBISS.MK-ID88558090
ПрилозиККР 21 (94.57kb)

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје