Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторMalidanov, Dimitar
Наслов Triptih i vreme [Сликовна граѓа] / Dimitar Malidanov
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
Импресум[Skopje] : D. Malidanov, 1972
Физички опис1 графика : дрворез Е.А., во боја ; 61х45 см., димензии на хартија 84x60 см.
ЗабелешкиДоле: E.A. "Triptih i vreme" 1972 Malidanov.
Предметни определнициГрафика - Знак симбол - Македонија
УДК76.036.45(497.7)Малиданов, Д.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/142
COBISS.MK-ID9622026

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје