Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторМалиданов, Димитар
Наслов Тага за братот [Сликовна граѓа] / Димитар Малиданов
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
Година на издавање1973
Импресум[Скопје] : Д. Малиданов, 1973
Физички опис1 графика : ситопечат (без ознака за отпечатокот), во боја ; 43х30 см., димензии на хартија 50x36 см.
ЗабелешкиДоле лево: ситопечат 1973, "Тага за братот", доле десно: D.Malidanov.
Предметни определнициГрафика - Знак симбол - Македонија
УДК76.036.45(497.7)Малиданов, Д.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/141
COBISS.MK-ID9625866

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје