Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

АвторНаумовски, Вангел
Наслов Галаксика невеста [Сликовна граѓа] / Вангел Наумовски
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
Импресум[Охрид] : В. Наумовски, [1983]
Физички опис1 графика : [ситопечат] 25/30, во боја ; 85x56 см., димензии на хартија 101x69 см.
ЗабелешкиДоле лево: 25/30, афторска, доле во средина: Галаксика невеста, доле десно: В.Наум.
НаградаОткупна награда на Библиотеката 1984.
Предметни определнициГрафика - Надреализам - Македонија
УДК76.037.5(497.7)Наумовски, В.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/155
COBISS.MK-ID9681930

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје