Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис траен линк

АвторPerčinkov, Dušan
Наслов Kraj na predgradieto [Сликовна граѓа] / Dušan Perčinkov
Вид/содржинатыпе оф материал графика
Јазикмакедонски
Импресум[Skopje] : D. Perčinkov, 1969
Физички опис1 графика : оргинална рачна техника 4/8, во боја ; 82x30 см., димензии на хартија 84x59 см.
ЗабелешкиДоле: 4/8 - Kraj na predgradieto - 1969 god., DPerčinkov.
Предметни определнициГрафика - Геометризам - Македонија
УДК76.038.1(497.7)Перчинков, Д.
URLhttp://www.dlib.mk/handle/68275/160
COBISS.MK-ID9689610

info Достапна е електронска верзија на документот или е електронски извор

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје