Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.675)

Избраниот запис траен линк

Наслов Две приказни за Итар Пејо [Звучен запис] / [избор Владо Димовски ; раскажувач Љупчо Бојковски]
Вид/содржинатыпе оф материал аудиозапис
Јазикмакедонски
ИмпресумСкопје : Министерство за труд и социјална политика, 2014
Останати авториДимовски, Владо
Бојковски, Љупчо
Физички опис1 оптички диск (ЦД-РОМ) : звук ; 12 см
СеријаАудио книги
ЗабелешкиПодатоци преземени од обвивката
ISBNISBN 978-608-4595-42-7
УДК398.21(=163.3)(0.034.44)
COBISS.MK-ID97160970

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 2 prim. availability ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје