Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.674)

Избраниот запис траен линк

АвторДимовски, Владо
Наслов Приказни за буквите [Звучен запис] / Владо Димовски ; [тон мајстор Виолета Вељановска]
Вид/содржинатыпе оф материал аудиозапис
Јазикмакедонски
ИмпресумСкопје : Министерство за труд и социјална политика, 2014
Физички опис5 оптички дискови (ЦД-РОМ) : звук ; 12 см
СеријаСеријал од 31 емисија
Аудио книги
ЗабелешкиПодатоци преземени од обвивката
Играат: Софија Гогова-Врчаковска и Љупчо Бојковски
СодржинаЦД 1: А-Ѓ ; ЦД 2: Е-Ј ; ЦД 3: К-Њ ; ЦД 4: О-Ќ ; ЦД 5: У-Ш
ISBNISBN 978-608-4595-56-4
ISBN 978-608-4595-57-1
ISBN 978-608-4595-58-8
ISBN 978-608-4595-59-5
ISBN 978-608-4595-60-1
УДК821.163.3-32(0.034.44)
COBISS.MK-ID97358858

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 001аваилабилиты vo čitalna: 12 prim. availability ne može da se zajmi: 3 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје