Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис       број на зајмувања: 116  инфо за бројот на зајмувања    траен линк

АвторВерн, Жил
Наслов 20.000 милји под морето / Жил Верн ; [превод и адаптација Адријана Галевска ; Љупчо Јакимовски-Кум]
Единствен насловVingt mille lieues sous les mers. македонски јазик
Вид/содржинатыпе оф материал роман
Јазикмакедонски
ИмпресумСкопје : Ѓурѓа, 2010 (Штип : Макпромет)
Останати авториГалевска, Адријана
Јакимовски-Кум, Љупчо
Физички опис143 стр. ; 20 см
СеријаБиблиотека Ризница. Училишна лектира
ЗабелешкиПревод на делото: Vingt mille lieues sous les mers / Jules Verne
Слика и белешка за авторот на надворешната страна од задната корица
ISBNISBN 978-608-201-117-2
УДК821.133.1-31
COBISS.MK-ID85218058

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
Локална библиотека 'Гоце Делчев', Велес Велес НБГДВЕ 001аваилабилиты nadvor od biblioteka: 4 prim.
availability vo čitalna: 1 prim.
Локална библиотека 'Гоце Делчев', Велес
НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип Штип НБГДСТ 002аваилабилиты nadvor od biblioteka: 1 prim.
availability vo čitalna: 1 prim.
availability ne može da se zajmi: 1 prim. НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 003аваилабилиты vo čitalna: 2 prim. availability ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ 004 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола