Заемна база на податоци: COBIB.MK - взаемна библиографско-каталожна база на податоци COBIB. (Бр. на записи: 630.673)

Избраниот запис       број на зајмувања: 391  инфо за бројот на зајмувања    траен линк

АвторВерн, Жил
Наслов Пат околу светот за 80 дена / Жил Верн ; [превод Светлана Ивановска ; дизајн на корица Васил Петрески]
Вид/содржинатыпе оф материал роман
Јазикмакедонски
ИмпресумСкопје : Феникс, 2011
Останати авториИвановска, Светлана
Петрески, Васил
Физички опис255 стр. ; 21 см
СеријаБиблиотека Врвови
ЗабелешкиСлика на авторот во боја и белешка за авторот на надворешната страна од задната корица
Жил Верн : "Пат околу светот за 80 дена": стр. 250-255
ISBNISBN 978-9989-33-563-1
УДК821.133.1-31
COBISS.MK-ID86520842

Фонд во библиотеките

Приказ на каталогот:  

info Изберете библиотека и проверете дали е примерокот навистина слободен за зајмување!
Бр. Назив на институцијата/библиотеката Место Акроним Наменето за зајмување Преостанат фонд
Библиотека 'Благој Јанков Мучето', Струмица Струмица ОМБСТР 001аваилабилиты nadvor od biblioteka: 20 prim. Библиотека 'Благој Јанков Мучето', Струмица
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ 002аваилабилиты nadvor od biblioteka: 15 prim. availability ne može da se zajmi: 1 prim. НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола
Локална библиотека 'Гоце Делчев', Велес Велес НБГДВЕ 003аваилабилиты nadvor od biblioteka: 4 prim.
availability vo čitalna: 1 prim.
Локална библиотека 'Гоце Делчев', Велес
Градска библиотека 'Брака Миладиновци', Скопје Скопје ГБСК 004аваилабилиты nadvor od biblioteka: 2 prim. Градска библиотека 'Брака Миладиновци', Скопје
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК 005аваилабилиты vo čitalna: 2 prim. availability ne može da se zajmi: 1 prim. НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје
ЈОУ Библиотека 'Гоце Делчев', Гевгелија; Постапките на зајмувањето не се поддржани со COBISS/Зајмување Гевгелија МБГДГЕ 006 ne može da se zajmi: 5 prim. ЈОУ Библиотека 'Гоце Делчев', Гевгелија; Постапките на зајмувањето не се поддржани со COBISS/Зајмување
НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип Штип НБГДСТ 007 аваилабилиты ne može da se zajmi: 1 prim. НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип
ЈОУ Библиотека 'Ванчо Прке', Виница; Постапките на зајмувањето не се поддржани со COBISS/Зајмување Виница МБВПВИ 008 ne može da se zajmi: 3 prim. ЈОУ Библиотека 'Ванчо Прке', Виница; Постапките на зајмувањето не се поддржани со COBISS/Зајмување